Automotoclassics Passionate for Classic Cars and Motorcycles in Greece. Buy and sell. Εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης - πώλησης - αναπαλαίωσης κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
Όταν το κλασικό όχημα...
γίνεται πάθος
greek english

Πωλείται Moto Guzzi Lemans III white (1982)

SOLD!

EXCLUSIVE

Πωλείται Moto Guzzi Lemans III white (1982)

Γενικά

To 1981 ήρθε ο καιρός για μια ανανέωση της σειράς Le Mans που ξεκίνησε το 1975 με μεγάλη επιτυχία δημιουργώντας ένα από τα καλύτερα sport της δεκαετίας και συνεχίστηκε με το Le Mans II το 1978 με μικρές αλλαγές ιδίως στον εξοπλισμό και τα φαίρινγκ που είχαν πλέον σχεδιαστεί στη γνωστή αεροσύραγγα.

Οι αλλαγές αυτή τη φορά ηταν δραστικές, πιο πολλές από 80 σημεία, στο θάλαμο καύσης, τους κυλίνδρους, το σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, το ψαλίδι και φυσικά την εμφάνιση. Αποτέλεσμα ήταν το Le Mans III, μια μοτοσυκλέτα που στάθηκε ανάμεσα στο «σκληροπυρηνικό» Le Mans και το λίγο «φορτωμένο» ΙΙ. Ειχε περισσότερη ιπποδύναμη και μεγαλύτερη τελική, είχε επίσης λόγω σχεδιασμού και μεγαλύτερες δυνατότητες υπερκυβισμού. Το μακρύτερο μεταξόνιο το έκανε ακόμα πιο «τρένο» στις ανοικτές στροφές. Αγαπήθηκε αμέσως και πούλησε καλύτερα από τους προγόνους του Le Mans, αποτελώντας σήμερα μια σταθερή και αναγνωρισμένη αξία της Ιταλικής σπορ σχολής στη χρυσή της δεκαετία.

Λίγα λόγια για το συγκεκριμένο

Αγοράστηκε το 2011 από το κέντρο της Αθήνας όπου έπαιζε το ρόλο της αποτροπής παρκαρίσματος έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Είχε πέσει από χειρισμούς κακών οδηγών πάμπολλες φορές κάτω, με αποτέλεσμα να έχουν σπάσει σχεδόν όλα τα περιφερειακά και να έχουν απαλλωτριωθεί και πολλά ζωτικά εξαρτήματα (όργανα, καρμπυρατέρ, φωτιστικά, κλειδαριές, καπάκια, εξατμίσεις κλπ). Ξαναστήθηκε με αγάπη αφού πρώτα συγκεντρώθηκαν όλα τα ανταλλακτικά που έλειπαν τα οποία ήταν πάρα μα πάρα πολλά και τα περισσότερα αγοράστηκαν καινούργια. Όταν ελέγθηκε το μηχανικό μέρος της μηχανής ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γιατί δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου φθορά οπότε και δεν εξηγείται ο λόγος της ακινησίας. Αλλάχθηκαν όλα τα λάστιχα, τσιμούχες, φλάτζες και ξαναδέθηκε με ελάχιστες αντικαταστάσεις. Η μέρα που ξαναβγήκε στο δρόμο ήταν λαμπερή και η μηχανή ανέβασε εύκολα 190 χλμ κοντά στις Αφιδνες όπου ήταν και ο προορισμός. Κυκλοφορεί με κλασσικές πινακίδες. Κόστος μεταβίβασης 75 ευρώ. Ετήσια ασφάλιση 40 ευρώ. Τέλη 0.

Διαθέτει κάρτα FIVA και είναι έτοιμο να διεκδικήσει κύπελα σε κλασσικά ράλλυ.

Τιμή €-

1 Motoguzzi LemansIII 1982 Αs Found
11 LMIII found
12 LMIII found
2 LMIII parts
21 LMIII parts
3 LMIII 1stride
4 LMIII finished
5 LMIII finished
6 LMIII finished
7 LMIII finished
8 LMIII finished
9 LMIII finished


Moto Guzzi 850 Le Mans III
Έτος Κατασκευής 1982
Εργοστάσιο αμάξωμα Moto Guzzi
Παρήχθησαν 9.589
Kινητήρας V 90 air cooled
Κυβισμός 850
Κύλινδροι 2
Ιπποδύναμη 75 DIN / 7500
Τροφοδοσία 2 carburators (Dellorto 36)
Φρένα 2x 300mm disks front-1x240 disk rear / integral braking
Μετάδοση Διαφορικό
Κιβ. Ταχ/των 5 gears
Χρώμα Λευκό
Ρεζερβουάρ 18
Βάρος 205
Ιδιαίτερα χαρακτ/κά
Κάρτα FIVA / κατηγορία Yes/Α2

Με ενδιαφέρει η αγγελία

Επικοινωνήστε για να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες.
** Συνήθως απαντάμε εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Αν η απάντηση αργήσει, παρακαλούμε ελέγξτε και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία!

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.

Επικοινωνία

info[at]automotoclassics.com
Automotoclassics | Passionate for Classic Cars and Motorcycles
Designed by Promoweb © 2024